toiminnallisuutemme

graph

Verkkopalvelu

Mitä asiakas ajattelee verkkosivustasi? Millainen oli verkkokauppasi ostokokemus? Bislenz tarjoaa tähän yksinkertaiset ja laadukkaat kyselymallit. Kyselyissä hyödynnetään NPS- ja CES-mittareita. Yhdessä ne tarjoavat kokonaisvaltaisen näkemyksen asiakaskokemuksesta digitaalisissa kanavissa.

graph

Kampanjayhteenveto

Näe kampanjoiden tulokset yhdessä näkymässä. Sinun ei enää tarvitse hyppiä usean järjestelmän välillä, koska Bislenz tuo kaiken tiedon yhteen. Valitset vain ajanjakson jota haluat analysoida.

graph

Orgaanisen näkyvyyden aikajana

Kuinka aktiivisesti päivitit sosiaalisen median kanavia viime viikolla? Tältä aikajanalta löydät tekemäsi julkaisut eri kanavista. Katso julkaisut samasta näkymästä ja näe kuinka paljon näkyvyyttä loit niiden avulla.

graph

Asiakaspolku-näkymä

Tutki asiakkaasi polkua yhdestä näkymästä sen sijaan että käyttäsit monta tuntia aikaasi tiedon keräämiseen usealta eri alustalta. Näe kuinka yrityksesi keräsi näkyvyyttä, kuinka hyvin asiakaat sitoutuivat viestiisi ja miten tämä lopulta johti heidät käymään sivustollasi ja ostamaan tuotteesi.

graph2

Palvelutapahtuma

Digitaalisten kohtaamisten lisäksi saatat kohdata asiakkaasi myös kasvotusten. Bislenz tarjoaa kyselymallit myös asiakaspalvelua sekä palvelutapahtumaa varten. Kyselyt on myös mahdollista yhdistää varausjärjestelmään, jolloin kyselyt lähtevät automaattisesti varauksen ja tapahtuman jälkeen.

graph

Kampanja-aikajana

Mitä tapahtui viime kuussa eri kanavissa? Löydät tiedot selkeältä aikajanalta, joka tuo yhteen eri kanavat. Tarkista jokaisen kampanjan tärkeimmät luvut samalla kun kuljet aikajanalla.

graph

Sosiaalisen median sitoutuminen

Kuinka kilpailijasi näkyvät Facebookissa ja Twitterissä? Lisää heidän sivunsa tunniste ja tutki mitä he julkaisivat ja kuinka paljon he saivat näkyvyyttä.

chart

Executive Summary -näkymä

Executive Summary -yhteenvetoon on tuotu tärkeimmät luvut myynnin, verkkosivuston, markkinoinnin sekä asiakaskokemuksen osalta. Yhteenvedon avulla näet helposti osioiden tärkeät luvut ja pystyt vertaamaan niitä edelliseen vastaavaan jaksoon. Kategoriat helpottavat liiketoimintasi ymmärtämistä eri näkökulmista.

Haluatko tietää lisää?