Reaaliaikaiset ja automaattiset asiakaskyselyt – Autokorjaamo.fi

Autokorjaamo.fi-järjestelmää käyttää Suomessa yli 650 autokorjaamoa, mukaan lukien AD- ja Motonet-korjaamot. Autokorjaamo.fi toimii nykyaikaisena toiminnanohjausjärjestelmänä autokorjaamoille.

AD FIN Oy toimii markkinointi- ja ketjuohjausyksikkönä sekä korjaamoliiketoiminnan keskushallintona. Se kehittää muun muassa korjaamoiden digitaalisia palveluita, joista se on saanut kansainvälistä tunnustusta AD Internationalilta.

Autokorjaamo liiketoiminnan kannalta kyky mitata asiakastyytyväisyyttä reaaliajassa ja jatkuvana prosessina on ratkaisevan tärkeää. Tämä takaa laadukkaimman asiakaskokemuksen. Asiakaskyselyn tietoja hyödynnetään sekä keskushallinnossa että yksittäisissä korjaamoissa, jolloin siitä hyötyy koko organisaatio.

AD FIN käyttää BisLenz-alustaa asiakastyytyväisyyden mittaamiseen ja raportointiin. Korjaamolla käynnin jälkeen asiakkaille lähetetään tietyssä jaksossa tekstiviestinä kyselyjä, jotka ohjaavat asiakastyytyväisyyskyselyyn (lomake). Raportointirajapinnan kautta AD FIN voi seurata tutkimustuloksia reaaliajassa ja saada automaattisia hälytyksiä, jos loppuasiakas antaa negatiivisen arvion. Kyselyjä voidaan käyttää myös muissa yhteyksissä, kuten verkkopalveluissa tai online-chatissa.

AD FIN Oy:n tavoitteena on edelleen tehostaa asiakastyytyväisyyden mittaamista ja parantaa tiedon hyödyntämistä liiketoiminnassa.

Toimitusjohtaja Antti Valtavaara toteaa: ”Saamme arvokasta palautetta, joka antaa erinomaista tietoa toimintamme kehittämiseen. On tärkeää, että meillä on selkeä kokonaiskäsitys asiakastyytyväisyydestämme ja yksittäiset korjaamot voivat tarkistaa oman tilanteensa suoraan Autokorjaamo.fi:n kautta. Teknisesti palvelu toimii erittäin hyvin, ja olemme tyytyväisiä siihen, että palvelu on räätälöity juuri meille, jolloin voimme palvella koko organisaatiotamme, johon kuuluu suuri määrä yksiköitä.

Piditkö tästä?

Jaa Facebookiin
Jaa LinkedIniin

Haluatko tietää lisää? Ota minuun yhteyttä!

Picture of Aki Hankaniemi

Aki Hankaniemi

aki.hankaniemi(at)tridea.fi, +358407259479
Picture of Aki Hankaniemi

Aki Hankaniemi

aki.hankaniemi(at)tridea.fi, +358407259479