Verkkokaupan myyntifunneli ja asiakaspolun visualisointi Korttipisteelle

Suomen Korttipiste Oy tunnetaan perinteisenä postikorttitukku- ja jälleenmyyjänä Suomessa. Vaikka sillä on pitkä ja loistava historia, se on sopeutunut nykyiseen markkinatrendiin ja -kehitykseen myymällä tuotteita aktiivisesti verkossa.

Vaikka liiketoimintaympäristö voi muuttua nopeasti, vanhat järjestelmät kehittyvät hitaammin. Huipputeknologiaa hyödyntävä Shopify-verkkokauppa -alusta on yrityksen liiketoiminnassa merkittävässä roolissa. Suurin osa liiketoiminnasta toimii kuitenkin toisella ERP-alustalla, jolta puuttuu reaaliaikainen integraatio verkossa tapahtuvaan kuluttajamyyntiin.

Johdon toive oli koota kaikki myyntidata yhdelle alustalle, saada näkemyksiä digitaalisen markkinoinnin tehokkuudesta ja parantaa ymmärrystä asiakkaiden käyttäytymisestä. BisLenz vastasi tehokkaasti näihin tarpeisiin.

Koska vanhasta ERP-alustasta puuttuu integrointi -rajapinta, kriittiset myyntitiedot lisätään manuaalisesti joka kuukausi, kun taas Shopify-alustaan BisLenz integroituu saumattomasti ja kokoaa myyntiluvut automaattisesti.

Lisäksi BisLenz integroituu erilaisiin digitaalisen markkinoinnin ja sosiaalisen median alustoihin ja tarjoaa yhtenäisen näkemyksen brändin tavoittavuudesta eri kanavissa. Se yhdistää molemmat myyntikanavat yhtenäisiksi raporteiksi, jotka kuvaavat niiden suorituskykyä. Customer Journey -näkymä kertoo, kuinka markkinointikanavat vaikuttavat verkkosivuston konversioihin ja myöhempänä myyntiin.

Kaiken kaikkiaan BisLenz toimii arvokkaana työkaluna johdon raportoinnissa ja antaa verkkotiimille mahdollisuuden seurata päivittäistä suorituskykyä tehokkaasti.

Piditkö tästä?

Jaa Facebookiin
Jaa LinkedIniin

Haluatko tietää lisää? Ota minuun yhteyttä!

Picture of Aki Hankaniemi

Aki Hankaniemi

aki.hankaniemi(at)tridea.fi, +358407259479
Picture of Aki Hankaniemi

Aki Hankaniemi

aki.hankaniemi(at)tridea.fi, +358407259479