Visit Finlandin valtakunnallinen matkailualan analyysi

Visit Finland koordinoi kansainvälistä matkailumarkkinointia ja tarjoaa tukipalveluita niin Destination Management -organisaatioille kuin matkailualan yrityksille valtakunnallisesti.

Koska matkailualalla on monia erilaisia palveluntarjoajia, on tärkeää ymmärtää heidän kyky kasvattaa liiketoimintaansa. Näin tukipalvelut pystyvät vastaamaan paremmin yritysten tarpeisiin. Tämän tueksi Visit Finland tarjoaa erityiskyselyitä kohteille, jotka aktivoivat paikallisia yrityksiä vastaamaan. Nämä tutkimukset tehdään Bislenz -alustalla.

Jokainen vastaus arvioidaan ja lopulliset tulokset luokitellaan tasoihin: Ready, Steady tai Go. Nämä tasot kuvaavat yrityksen valmiutta tutkituilla aloilla. Kyselyt kattavat kansainvälistymisvalmiuden, digitalisaatiovalmiuden ja valmiuden tiedonhallintaan.

Kohteet voivat seurata omien yritystensä tuloksia ja vertailla kokonaistuloksia muihin kohteisiin. Visit Finlandilla on näkyvyys valtakunnallisesti.

Yritykset saavat raportti -sivun, joka sisältää heidän antamansa vastaukset sekä kommentteja ja vihjeitä kuhunkin kysymysaiheeseen liittyen.

BisLenz toimii alustana näiden kyselyjen hallintaan ja tulosten jakamiseen. Yli 100 organisaatiota ovat yhteistyössä tarjoamassa valtakunnallisen näkemyksen matkailualan valmiudesta Suomessa.

Piditkö tästä?

Jaa Facebookiin
Jaa LinkedIniin

Haluatko tietää lisää? Ota minuun yhteyttä!

Picture of Aki Hankaniemi

Aki Hankaniemi

aki.hankaniemi(at)tridea.fi, +358407259479
Picture of Aki Hankaniemi

Aki Hankaniemi

aki.hankaniemi(at)tridea.fi, +358407259479